TNT Radio

LATEST TNT NEWS

ADELE A REUSIT PERFORMANTA LUI PSY PE YOUTUBE

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Adele este de neoprit de cand a revenit cu noul single “Hello”!

Piesa cantaretei britanice a avut un debut fenomenal, devenind cel ascultat hit al anului de la lansarea sa vineri pe YouTube. Astfel, in mai putin de o saptamana, “Hello” a devenit al doilea cel mai rapid clip care a inregistrat 100 de milioane de vizualizari pe Youtube. Mai exact, primul clip care a reusit performanta asta este Psy cu “Gentleman” din 2013.

Nici un alt videoclip — nici macar trailer-ul viitorului “Star Wars: The Force Awakens” — nu au avut un start mai bun in 2015, a indicat YouTube pe blogul sau marti.

La randul sau, canalul de muzica Vevo a indicat ca “Hello” a inregistrat un record si pe platforma sa, unde piesa a fost vizionata de 27 de milioane de ori in primele 24 de ore de la lansare.

YOU CAN ALSO READ -  Adele - Hello, cantata in 25 de stiluri diferite

Nu in ultimul rand, revista de profil Billboard sustine ca “Hello” este pe punctul de a bate recordul la single-ul cel mai bine vandut pe internet de la prima saptamana de la lansare in Statele Unite.

Hello” a fost lansat saptamana trecuta si este primul single extras de pe albumul “25” pe care Adele urmeaza sa il scoata pe piata pe 20 noiembrie.

Cantecul a devenit viral, iar un DJ roman a ajuns in atentia presei internationale datorita acestuia.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.