TNT Radio

LATEST TNT NEWS

ADELE A REUSIT PERFORMANTA LUI PSY PE YOUTUBE

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Adele este de neoprit de cand a revenit cu noul single “Hello”!

Piesa cantaretei britanice a avut un debut fenomenal, devenind cel ascultat hit al anului de la lansarea sa vineri pe YouTube. Astfel, in mai putin de o saptamana, “Hello” a devenit al doilea cel mai rapid clip care a inregistrat 100 de milioane de vizualizari pe Youtube. Mai exact, primul clip care a reusit performanta asta este Psy cu “Gentleman” din 2013.

Nici un alt videoclip — nici macar trailer-ul viitorului “Star Wars: The Force Awakens” — nu au avut un start mai bun in 2015, a indicat YouTube pe blogul sau marti.

La randul sau, canalul de muzica Vevo a indicat ca “Hello” a inregistrat un record si pe platforma sa, unde piesa a fost vizionata de 27 de milioane de ori in primele 24 de ore de la lansare.

Nu in ultimul rand, revista de profil Billboard sustine ca “Hello” este pe punctul de a bate recordul la single-ul cel mai bine vandut pe internet de la prima saptamana de la lansare in Statele Unite.

Hello” a fost lansat saptamana trecuta si este primul single extras de pe albumul “25” pe care Adele urmeaza sa il scoata pe piata pe 20 noiembrie.

Cantecul a devenit viral, iar un DJ roman a ajuns in atentia presei internationale datorita acestuia.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.