TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Adele – Hello, cantata in 25 de stiluri diferite

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Nu mai este nicio indoiala ca noua piesa a lui Adele, “Hello”, este cea mai ascultata melodie la momentul actual si ca foarte multi artisti aleg sa faca cover-uri dupa ea.

Anthony Vincent, celebru pentru cover-urile sale dupa mai multe hit-uri a lansat de curand un clip in care canta noul single al lui Adele in 25 de stiluri muzicale diferite.

Hai sa ascultam cum ar suna “Hello” daca ar fi cantata de Backstreet Boys, Thirty Seconds to Mars, Lil Wayne, deadmau5, Guns n Roses, Pink Floyd, Dimmu Borghir, Green Day, Elton John sau Dean Martin.

Anthony Vincent este vocea din spatele Ten Seconds Songs si a devenit celebru dupa ce a urcat pe canalul sau de youtube piese precum “Dark Horse”, “Bad Blood” sau “Talk Dirty”, cantate in 25 de stiluri de muzica diferite.

Si daca aceasta varianta nu v-a convins, va invitam sa ascultati si varianta metal rock a aceleiasi piese, realizat de norvegianul Leo Moracchioli:

Noul album al lui Adele a fost lansat vineri, 21 noiembrie si se preconizeaza ca o sa devina unul din cele mai vandute albume din toate timpurile intr-un timp foarte scurt, iar single-ul “Hello” a doborat deja toate recordurile din Billboard.

Voua care varianta din cele de mai sus va place cel mai mult?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.