TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Adele – Hello / Lacrimosa (Mozart) by ThePianoGuys (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

The Piano Guys, grupul recunoscut pentru coverurile inedite cu milioane de vizionari pe YouTube, a lansat un nou videoclip, in care imbina ultimul hit Adele- “Hello“, si una dintre marile opere ale muzicii clasice: “Lacrimosa”.

the-piano-guys-800x340

Videoclipul celor doua coveruri a fost filmat in una dintre locatiile preferate ale grupului, si anume Tuacahn Amphitheatre, iar pentru a accentua teatralitatea interpretarii s-au folosit oglinzi imense, fum si lumini difuze.

“‘Hello/Lacrimosa (sau ‘Chello’, asa cum i s-a spus cu afectiune in studio) este un experiment muzical ce creeaza o punte intre spiritualismul secolului 18 si secularismul secolului 21. Imaginati-va cum ar fi ca Mozart si Adele sa stea in aceeasi camera si sa compuna impreuna, cu pana, respectiv pixul in mana. Imaginandu-ne aceasta ipotetica intalnire am imbinat cele doua piese: “Hello‘ si ‘Lacrimosa'”, au spus cei de la The Piano Guys.

Atipica fuziune a muzicii contemporane cu cea clasica a facut ca videoclipul ‘Hello (Adele) / Lacrimosa (Mozart)” sa adune peste 2,4 milioane de vizionari in doar 4 zile, o performanta pentru The Piano Guys.

Din 2011, trupa The Piano Guys, formata din Steven Sharp Nelson, Jon Schmidt, Al Van der Beek si Paul Anderson, a realizat peste 50 de videoclipuri muzicale si cinci albume, precum “Wonders“, “A Family Christmas” sau “Code Name Vivaldi“.

Ce parere ai despre ideea celor de la The Piano Guys?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.