TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Adele – Hello (Paul Damixie Remix)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Cel mai tare remix dupa “Adele – Hello” e facut de un roman!

Noul single lansat de Adele a cucerit internetul si toate topurile din intreaga lume.

Azi va prezentam insa un remix foarte fain, realizat de un roman. Este vorba de mix-ul lui Paul Damixie, jumatatea masculina a proiectului Radio Killer, creatia sa fiind ascultata pe YouTube de peste 400.000 de ori.

Noua varianta a hitului ”Hello”, remixata de DJ Paul Damixie este apreciata pe internet si are toate sansele sa fie difuzata in multe cluburi de peste hotare.

Romanul a primit laude din partea unor site-uri straine cunoscute, precum buzzfeed.com sau themuse.jezebel.com, redactorii acestora numind remixul lui DJ Paul Damixie unul incredibil si sfatuind cititorii sa abandoneze ceea ce fac si sa il asculte imediat.

“Cand muzica ta e pe BuzzFeed Music, e motiv de share”, a scris si Smiley pe Facebook, mandru de reusita prietenului sau cunoscut pentru proiectul Radio Killer.

Si Jezebel sau Capital Extra au scris despre succesul romanului.

DJ Paul Damixie, 27 de ani, este originar din Timisoara si face parte din proiectul electro-dance Radio Killer, alaturi de Lee Heart. A avut primul contact cu muzica la 11 ani, mixând alaturi de Echoman, Hybrid, Andy Fletcher (Depeche Mode), Outwork, Camille Jones, NTFO. El a lansat peste 40 de remixuri in colaborare cu artisti din Marea Britanie, Italia, SUA si Romania, unde se afla sub contract cu HaHaHa Production.

Hello“-ul lui Adele a reusit sa doboare toate recordurile si probabil va ramane foarte multe saptamani in fruntea Billboard Hot 100.

Intre timp, Paul Damixie a lansat impreuna cu colega sa din Radio Killer, Lee Heart, primul single in limba romana, “Mi-e dor“.

Paul Damixie Official Links:
FB: http://www.facebook.com/pauldamixie
MixCloud: http://www.mixcloud.com/pauldamixie/
SoundCloud: http://soundcloud.com/pauldamixie
YouTube: http://www.youtube.com/user/paumau5

Avem o mare banuiala ca aceasta varianta dance va fi inclusa in playlist-ul multor cluburi de-acum incolo. Voua cum vi se pare remixul?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.