TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Adele – Hello (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Adele nu bate pasul pe loc si dupa ce ne-a anuntat ca lanseaza un nou album, vine si cu primul single. “Hello” vine direct cu un videoclip in care Adele e personajul principal al unei povesti de dragoste fara final fericit.

Clipul sepia e o intoarcere la locul faptei, acolo unde Adele pare sa fi petrecut multe momente fericite dar si unele triste.

Spre deosebire de celelalte single-uri lansate pana acum, “Hello” e o schimbare, in sensul ca Adele e cea care acum isi cere scuze si nu isi mai acuza fosta iubire ca a ranit-o, ba chiar isi asuma vina pentru greselile comise.

VERSURI AICI: ⬇

Se pare ca artista britanica se tine de cuvant si “25” va fi un album despre impacare, insa asta nu inseamna ca nu vom avea parte de balade cu mesaj si un refren puternic.

Adele a reusit sa cucereasca piata americana cu discul 21, care a stat timp de 24 de saptamani la varful Billboard 200. Mai mult, albumul se afla in continuare in clasament, sta acolo de 243 de saptamani si numaratoare continua. In SUA, 21 a vandut peste 11 milioane de copii, in timp ce in tara ei de origine, este cel mai bine vandut album al mileniului.

Ultima oara cand am ascultat ceva de la Adele a fost pe coloana sonora a filmului James Bond, piesa Skyfall primind inclusiv un premiu Oscar.

Va place piesa?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.