TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Adrian Sina – Orice fac e bun cu tine (videoclip nou)

Adrian Sina vine cu o noua piesa de dragoste, sincera si emotionanta, cu care spera sa ajunga la inimile fanilor, intitulata “Orice fac e bun cu tine”. Single-ul apare direct cu un videoclip filmat printre nameti de zapada la temperaturi de minus 25 de grade, dar intr-un peisaj de poveste.

Regia si ideile ii apartin lui Anthony Icuagu si mizeaza pe trendul minimalist si simplitate care va domina muzica in 2016.

“Mi-as dori ca fiecare persoana care asculta noul single sa fie atat de norocos incat sa gaseasca sau sa aiba deja pe cineva caruia sa ii dedice aceste versuri. Dragostea e un sentiment care ma inspira la nesfarsit, e motorul care ne porneste pe toti in fiecare zi. Si da, bineinteles ca inspiratia a fost Anca, sotia mea.”, a declarat Adrian Sina.

Adi Sina e unul dintre compozitorii si producatorii de succes ai momentului. El semneaza hiturile lansate de Lidia Buble, spre exemplu, care s-a auzit peste tot cu piesa “Le-am spus si fetelor“.

In cadrul proiectului Akcent a lansat un nou single: “Amor Gitana“, iar anul trecut a mai lansat: “Dilemma” in colaborare cu Meriem, “Te Quiero” impreuna cu frumoasa bulgaroaica Galena si “Ma dor ochii, ma dor” alaturi de Sandra N.

Va place noua piesa Adi Sina?

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.