TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Adrian Sina – Orice fac e bun cu tine (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Adrian Sina vine cu o noua piesa de dragoste, sincera si emotionanta, cu care spera sa ajunga la inimile fanilor, intitulata “Orice fac e bun cu tine”. Single-ul apare direct cu un videoclip filmat printre nameti de zapada la temperaturi de minus 25 de grade, dar intr-un peisaj de poveste.

Regia si ideile ii apartin lui Anthony Icuagu si mizeaza pe trendul minimalist si simplitate care va domina muzica in 2016.

“Mi-as dori ca fiecare persoana care asculta noul single sa fie atat de norocos incat sa gaseasca sau sa aiba deja pe cineva caruia sa ii dedice aceste versuri. Dragostea e un sentiment care ma inspira la nesfarsit, e motorul care ne porneste pe toti in fiecare zi. Si da, bineinteles ca inspiratia a fost Anca, sotia mea.”, a declarat Adrian Sina.

Adi Sina e unul dintre compozitorii si producatorii de succes ai momentului. El semneaza hiturile lansate de Lidia Buble, spre exemplu, care s-a auzit peste tot cu piesa “Le-am spus si fetelor“.

In cadrul proiectului Akcent a lansat un nou single: “Amor Gitana“, iar anul trecut a mai lansat: “Dilemma” in colaborare cu Meriem, “Te Quiero” impreuna cu frumoasa bulgaroaica Galena si “Ma dor ochii, ma dor” alaturi de Sandra N.

Va place noua piesa Adi Sina?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.