TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Adrian Tutu – 30 Octombrie (piesa manifest)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

In memoria victimelor incendiului care a avut loc acum o saptamana, in club Colectiv din Bucuresti, Adrian Tutu a lansat in urma cu cateva zile pe canalul sau de Youtube piesa „30 Octombrie”.

„Cand am vazut tragicul eveniment din clubul Colectiv pur si simplu am ramas fara cuvinte. Am primit foarte multe mesaje de la oameni in care imi cereau sa scriu o piesa despre cele intamplate, insa nu-mi gaseam cuvintele, eram prea socat. Pana acum 2 zile cand am vazut Romania mea in strada… atunci totul a venit din suflet si sper ca generatia mea sa schimbe tara pe care o iubesc din toata inima”, ne-a declarat Adrian Tutu.

In doar cateva ore de la lansarea piesei „30 Octombrie” pe Youtube, aceasta a acumulat 8.000 de vizualizări. In prezent, piesa are aproape 50.000 de vizualizari.

„Imi este teama ca maine sa nu se termine totul inainte ca cei ce au adus intunericul in ochii nostri sa plateasca! Lupta Romania ca nu meriti asta!”, a mai adaugat Tutu legat de manifestarile din strada a Romanilor.

Potrivit celui mai recent bilant al autoritatilor, în urma incendiului izbucnit vineri noapte în clubul Colectiv au murit 36 de persoane. Alte aproximativ 130 de persoane sunt internate în mai multe spitale din Bucuresti, pâna la 90 fiind în stare critica si grava.

Sincere condoleante!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.