TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Alessio Paddeu – Take my hand (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

A trecut mai bine de un an de cand Alessio Paddeu impresiona publicul cu vocea sa in finala X Factor, in echipa Deliei, iar acum revine cu o piesa noua!

Alessio Paddeu, italianul care a cucerit publicul si juriul in cel de-al patrulea sezon “X Factor”, unde a ajuns pana in marea finala, lanseaza primul sau single “Take my hand” (“Io e te”) in doua versiuni, atat in limba italiana, cat si in engleza.

In 2015, Alessio a colaborat cu NiCK (N&D) pentru o piesa cu versuri in limba romana, intitulata “O jumatate”, iar acum, la inceputul lui 2016, lanseaza o prima melodie solo, compusa de băietii de la DeepCentral impreuna cu Ileana Popescu.

Pentru varianta in limba italiana, versurile au fost scrise chiar de catre Alessio Paddeu.

Videoclipul este regizat de Fausto Petronzio si a fost filmat pe parcursul unei zile, in Italia, in provincia Formia, alaturi de doi tineri actori italieni: Rebecca Bardellino si Fabrizio Ferrara.

Povestea lui Alessio la X Factor dovedeste ca acest show nu tine cont de tara, limba sau granite atunci cand vine vorba de talent. Desi este italian, se simte ca acasa cand se afla in Romania si vrea sa imparta cu oamenii de aici pasiunea sa pentru muzica.

Nascut si crescut in Italia, Alessio s-a stabilit de aproape un an in Romania, chiar dupa participarea de la X Factor. Mai mult, Alessio a participat la numeroase festivaluri de muzica, printre care Fetivalul International de Muzica Usoara “George Grigoriu”, ca invitat special.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.