Alexandra Crisan – Unforgettable & O, ce veste minunata! (Jazzy Christmas Break)

Written by on 21/12/2015

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Alexandra Crisan a ales sa ne daruiasca un cadou dublu de Craciun, ales cu grija impreuna cu Cornel Ilie: un mash-up special interpretat intr-un still eclectic – “Jazzy Christmas Break”.

Astfel acompaniata de clape si trompeta, Alexandra ne ofera doua piese care sa ne ajute sa ne acomodam in atmosfera confortabila de sarbatori in care domnesc linistea si bucuria de a fi alaturi de cei dragi.

Unforgettable” apartinand lui Nat King Cole si traditionalul colind “O, ce veste minunata” formeaza impreuna Jazzy Christmas Break, un colaj muzical care se remarca usor in peisajul muzical din aceasta perioada.

VERSURI AICI: ⬇

“Jazzy Christmas Break este un cadou de sarbatori pentru ascultatori. Piesele le-am ales impreuna cu Cornel Ilie, iar Dan Nicolau (trompeta) si Alex Borsan (pian) au facut ca acestea sa sune mai frumos ca niciodata. A fost o adevarata placere sa lucram impreuna”, ne-a declarat Alexandra Crisan.

Clipul “Jazzy Chritsmas Break” s-a filmat la Roton Music Café, in regia lui Anthony Icuagu, intr-o atmosfera veritabila de sarbatoare.

Alexandra Crisan a fost finalista sezonului trecut de la X-factor si in toamna acestui an a lansat un prim single, compus de Cornel Ilie, “Minte-ma frumos” care s-a bucurat de numeroase reactii pozitive.

Cum vi se pare cadoul oferit de Alexandra Crisan?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Reader's opinions

Leave a Reply


TNT RADIO

CuZ wE'rE TNT (dynamite)!

Current track
TITLE
ARTIST