TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Alx Veliz feat. Xonia – Dancing Kizomba (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Xonia lanseaza astazi un nou videoclip si bifeaza pentru inceputul lui 2016 o noua colaborare internationala cu Alx Veliz, un artist canadian. Cei doi vin cu o noua versiune pentru trackul de debut al Alx – “Dancing Kizomba“.

“Dancing Kizomba”, este produsa in Canada in colaborare cu Medy Landia, si este primul extras de pe viitorul album al lui Alx Veliz.

Videoclipul a fost filmat pe doua continente, cel European si cel American si surprinde perfect atmosfera tipica de kizomba, stilul de dans ce a curpins studiourile de dans din intreaga lume, de la Montreal la Moscova, de la Montevideo la Miami.

“Mi-a placut piesa de la prima ascultare si ma bucur ca lansam impreuna ! Mi-a placut soundul si mi-a placut scenariul acestui clip! Provocarea a fost sa invat noul stil de dans, kizomba si sper sa va placa si voua!”, ne-a declarat Xonia extrem de incantata de colaborare.

Xonia s-a lansat in industria muzicala romaneasca cu super hit-ul “My Beautiful One“, cea mai difuzata piesa a anului 2010. In 5 ani de cariera a bifat mai multe piese ce au ajuns in fruntea clasamentelor muzicale si o super colaborare internationala cu mega star-ul columbian J. Balvin pentru single-ul “I Want Cha“.

YOU CAN ALSO READ -  Matteo - Trafic infernal (videoclip nou)

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.