TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Ana Baniciu – N-a fost sa fie (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

La sase luni de zile de la lansarea ultimului single, Ana Baniciu revine cu o noua melodie alaturi de casa de discuri Media Pro Music!

ana-baniciu-a-lansat-videoclipul-piesei-n-a-fost-sa-fie-cum-arata-acum-frumoasa-blonda-video_size7

Tanara cantareata a lansat astazi single-ul “N-a fost sa fie”, insotit si de un videoclip in care artista ne arata pasiunea ei pentru sport. Este stiut faptul ca artista practica sportul de mica, iar acest videoclip ii pune foarte bine in valoare trupul bine lucrat.

“A venit momentul sa va prezint noul meu single, ‪’N-a fost sa fie’, pe care sper sa-l ascultati cu drag si in care sper ca va regasiti! E povestea experientelor de dragoste traite de multe dintre noi, printre care ma enumar si eu!”, ne-a spus Ana.

VERSURI AICI: ⬇

“Am simtit fiecare vers din aceasta piesa, mi-a placut de cand am auzit-o prima oara. Sunt foarte incantata de colaborarea pe care am avut-o atat cu Doddy, Shift si Santa, cat si cu Bogdan Daragiu, regizorul videoclipului, care mi-a facut un videoclip sexy – indraznet”, ne-a declarat Ana Baniciu.

Piesa “N-a fost sa fie” este compusa de Doddy, Shift, Santa si produsa in studioul Midiots, mix-ul si mastering-ul sunt facute de Alex Cotoi, iar textul este scris de Doddy.

Pe fiica cantaretului Mircea Baniciu am auzit-o prima data alaturi de Doddy in “Iubire sau razboi” cu special guest Puya, au urmat apoi single-urile “Karma” – piesa de debut, si “Iti dau un LA“, de asemenea si colaborarile pentru “Cuminte de Craciun” alaturi de Ester, Puya, Doddy, Vescan si Mahia, precum si “Slow on me (Pariu cu Viata)” cu Liviu Teodorescu.

Va place videoclipul? De piesa ce ziceti?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.