TNT Radio

LATEST TNT NEWS

R.A.C.L.A. feat. Anda Adam – Nu te-am uitat (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

R.A.C.L.A. si Anda Adam ne surprind cu o noua colaborare si lanseaza azi “Nu te-am uitat”, care este de fapt continuarea povestii piesei “Nu ma uita”, lansata in 1999.

anda-adam-racla-rma-2014-nu-ma-uita

Pentru cei mai tineri dintre voi “Nu ma uita” a fost una dintre cele mai rezonante piese de la acea vreme, ea marcand startul carierei muzicale a artistului international Anda Adam si ramanand totodata una dintre cele mai puternice piese hip-hop romanesti scrise vreodata.

„Sunt bucuroasa ca dupa 16 ani cantam iar in aceasta formula. Intr-o dimineata am gasit un mesaj de la Rimaru, ca are o piesa pe care vrea sa colaboram. Mi-a placut foarte tare ideea si abia asteptam sa aud melodia. Inca de la prima ascultare am stiut ca este piesa perfecta pentru a face acest featuring cu R.A.C.L.A.. Le multumim baietilor de la Rapin’ On pentru aceasta productie care este continuarea perfecta a piesei “Nu ma uita” si sunt convinsa ca va ajunge direct la inimile celor care vor da play”, ne-a spus Anda Adam.

Dupa ce anul trecut Anda Adam a deschis Romanian Music Awards cu “Nu ma uita”, reactia publicului fiind una deosebit de puternica, s-au gandit sa-si surprinda fanii cu o continuare a povestii originale, la nu mai putin de 16 ani distanta.

“Odata cu maturizarea personajelor si a noastra ca artisti, am incercat si un sound mai elaborat, la nivelul cerintelor pietei muzicale din prezent. Am lucrat piesa timp de mai multe luni la Rappin’ On Production impreuna cu fostul meu coleg din R.A.C.L.A., Connect-R, iar munca noastra a fost incununata de un film de exceptie realizat de Alex Ceausu, caruia proiectul i-a placut din prima clipa”, ne-a declarat Rimaru.

Va place noua colaborare dintre Anda Adam si R.A.C.L.A?

YOU CAN ALSO READ -  Last Night feat. Anda Adam - Wanna Love You (videoclip nou)
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.