TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Andra – Din ceruri ninge alb (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Andra ne ofera un videoclip dragut in care apare chiar fiul ei, micutul David. “Din ceruri ninge alb” este un colind special pentru Sarbatori care beneficiaza de un material video ca acasa – cu Andra framantand aluat de cozonaci sau primind colindatori.

maxresdefault (8)

“E un colind care merge direct la inima. Asta mi-am dorit, sper ca si videoclipul sa transmita acest lucru. Vedem trenul cum aduna mai multi copii din toate colturile tarii si ii aduce aici, la masa, masa pregatita de mine”, ne-a declarat Andra.

VERSURI AICI: ⬇

Versurile colindului “Din ceruri ninge alb” sunt compuse de catre Andrei Tudor, iar videoclipul a fost regizat de Alex Ceausu.

Andra s-a auzit in ultima vreme la radio cu piesa “Niciodata sa nu spui niciodata“, un adevarat hit care sta de 12 saptamani in topul celor mai difuzate piese romanesti si a ajus pe prima pozitie in clasament. Iar pana atunci o ascultasem intr-o super colaborare cu Shift pentru “Avioane de hartie“.

Surprizele nu se opresc insa aici, Andra promite o piesa noua pe care o va lansa in luna ianuarie. Pana atunci, se pregateste de sarbatori pe care si le va petrece alaturi de familie in Poiana Brasov. Iar in noaptea dintre ani, artista va canta in aer liber in Bucuresti si in Campina.

Ce ziceti de noul clip Andra?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.