TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Andra – Iubirea schimba tot (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Andra are toate sansele sa-si socheze fanii, printr-o schimbare radicala de look!

Dupa succesul pe care Andra l-a avut cu piesa “Niciodata sa nu spui niciodata“, cantareata revine cu un nou single si un videoclip de impact. “Iubirea schimba tot” este o balada de dragoste cu un refren puternic si care ne aduce aminte de primele piese lansate de Andra.

Videoclipul este regizat de Alex Ceausu si sustine piesa cu un scenariu original. S-a filmat la Buftea timp de 24 de ore, spune o poveste despre iubire si are un final oarecum neasteptat. Roxana Voloseniuc si Domnica Margescu s-au ocupat de costume, Alex Abagiu a fost responsabil cu partea de make-up si Alexandra Dragan cu partea de hair styling.

VERSURI AICI: ⬇

“E o piesa cu un mesaj special si puternic in care eu cred ca fiecare se poate regasi intr-un fel sau altul. Imi plac mult versurile, sunt sensibile si spun o poveste frumoasa, de suflet. Eu chiar cred ca iubirea schimba tot, schimba suflete, vieti. Cred ca iubirea vindeca rani si implineste oameni. In plus, la nivel muzical, ma bucur ca e o piesa lenta, stiu ca fanii asteptau asta de la mine si ma bucur ca le pot oferi melodia aceasta ca un cadou”, ne-a spus Andra.

Andra a avut inca un an de succes in 2015, cand a fost aleasa inclusiv favorita fanilor la Media Music Awards, iar single-ul “Niciodata sa nu spui niciodata” a inregistrat un adevarat record de vizualizari in primele ore de la aparitie.

De altfel, in topul de final de an, Andra s-a regasit cu mai multe piese, pe langa colaborarea cu rapperul Cabron la “Niciodata sa nu spui niciodata“, cantareata a bifat si locul 7 alaturi de Shift si piesa “Avioane de hartie“, locul 10 impreuna cu Naguale si “Falava” si 86 cu hitul lansat acum doi ani: “Atata timp cat ma iubesti” in featuring cu Marius Moga.

Ce ziceti de aceasta noua piesa?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.