TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Andreea Balan – Baby Be Mine (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Andreea Balan aduce bucurie fanilor ei prin lansarea noului videoclip intitulat “Baby Be Mine”, o poveste de dragoste adolescentina filmata pe o plaja din Los Angeles.

12592325_10154464723522646_385341031601469987_n

Regia poarta semnatura lui Edward Aninaru, scenariul este scris de Andreea Balan, responsabili cu styling-ul au fost cei de la The Fashion Jumper, iar make-up-ul a fost realizat de Satya Linak, artista care a colaborat si cu Lady Gaga in noua campanie Tom Ford.

VERSURI AICI: ⬇

“Am promis fanilor mei ca ma voi deschide fata de ei si le voi arata ce traiesc in viata personala prin muzica mea. Iar BABY BE MINE descrie ce simt in prezent, insa ar putea fi povestea oricui. Ideea clipului imi apartine in intregime. De fiecare data cand inregistrez o piesa, imi imaginez cum ar arata pe scena sau intr-un videoclip, cum as transforma versurile si melodia intr-o experienta vizuala. De obicei aduc show-uri speciale, acum vreau sa spun o poveste de dragoste”.

Dupa o vacanta bine-meritata, Andreea a revenit in Romania unde a inceput deja show-urile cu trupa live alaturi de dansatoarele sale si de Petrisor. Spectacolul lor este unul inedit, cu multe schimbari de costume, dansuri, culori si multa energie.

YOU CAN ALSO READ -  Andreea Balan - Zizi (videoclip nou)

Andreea a avut succes anul trecut datorita colaborarii cu Cortes la piesa “Uita-ma“, care a ajuns si pe locul 39 in topul celor mai difuzate piese ale lui 2015.

Va place noua piesa a Andreei Balan?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.