TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Andreea Ignat – Intre noi (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Andreea Ignat canta despre ce se intampla “intre noi” atunci cand suntem intr-o relatie si cu bune si cu rele. Noul sau single vine insotit de un online video in regia lui Simion R. Stefan si produs în studiourile Red Clover Media.

“Ritmurile noii piese sunt redate intr-un videoclip pe masura, plin de energie, culoare si multa voie buna. Clipul este facut de catre Simi, un om multitalentat: regizor, cameraman, fotograf si mentalist. Alaturi de el si de echipa de styling m-am distrat rau de tot la filmari, mai mult de atat am facut multe ‘selfie-uri’. Sunt tare mandra de toata echipa care a colaborat la acest proiect, le multumesc si speram ca aceasta piesa sa ajunga ‘cat mai sus’! Va invit sa ascultati ce se intâmplă ‘Intre noi’, ne-a spus Andreea Ignat.

Andreea studiaza muzica de la 6 ani si a absolvit Scoala populara de Arta la Sectia muzica usoara, Liceul de Arta “Dimitrie Cuclin” si Universitatea “Dunărea de Jos” – Facultatea de Arta la Sectia muzica.

Pe langă muzica, Andreea a studiat atat coregrafia, cat si pedagogia, iar in prezent, isi împarte timpul intre ansambul “Estrada Copiilor”, unde preda cursuri de muzica si dans pentru peste 150 de copii, si studioul de inregistrari.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.