TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Andrei Leonte – Pe apa sambetei (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Andrei Leonte se transforma in naufragiat cu barba si plete in cel mai nou videoclip al sau pentru piesa “Pe apa sambetei”. Noul single al castigatorului de la X Factor e o balada despre tradare si o relatie care s-a terminat.

“Naufragiul din clip este de fapt o metafora pentru sfarsitul unei relatii. Aceasta piesa este din pacate inspirata din fapte reale, dar care fac parte din viata oricarui om, vrand nevrand”, ne-a declarat cantaretul.

Videoclipul piesei s-a fimat in Romania, timp de trei zile, s-a filmat in Romania, timp de 3 zile si in conditii vitrege. Regia ii apartine lui Florin Danilov si a fost inspirat de filmul Castaway, in care rolul principal era jucat de Tom Hanks.

VERSURI AICI: ⬇

“Erau 10-12 grade cand am filmat scenele din apa. Asta a fost marea provocare pe langa un milion de alte cazaturi si accidente, cum ar fi taietura la mana si momentul in care ma ridic peste marginea stancii. Acolo jocul actoricesc a fost ajutat de faptul ca intr-adevar nu mai reuseam sa ma ridic si simteam ca alunec”, ne-a mai spus cantaretul.

Andrei Leonte a mai lansat doua piese anul acesta “Hesitate to Love” si “Care pe care“, insa nu a reusit sa aiba prea mare succes si impact pe radio.

Si in 2013 castigatorul de la X Factor a lansat piese ca “Te sun” eu si “Paralyzed“, cu care a participat si la Eurovision, insa de atunci nu a beneficiat de prea mult airplay.

Va place noua piesa Andrei Leonte?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.