TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Angelo & Nicole Cherry – Pot eu sa te urasc? (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Angelo, pe care l-am cunoscut prin intermediul emisiunii Vocea Romaniei, unde a fost in echipa Moga, lanseaza un nou single. “Pot eu sa te urasc?” este un featuring cu Nicole Cherry, produs in studiourile DeMoga Music.

“Ideea piesei o aveam de ceva timp, iar intr-o noapte, stăteam la studio si lucram la ea impreuna cu Alex Parker. A intrat deodata Marius, a auzit piesa, i-a placut si ne-am pus pe compus liniile si versurile si gata piesa!”, ne-a povestit Angelo.

Ideea de a o coopta pe Nicole a venit de la sine si se vede ca a fost o alegere inspirata:

“De cand am auzit-o, am simtit ca asta trebuie sa fie urmatoarea piesa pe care o lansez, doar ca simteam ca ii mai trebuie ceva. Marius s-a gandit ca ar fi tare sa o cant impreuna cu cineva si primul nume care ne-a venit in minte a fost Nicole Cherry. Sper mult sa va placa!”, a adaugat Angelo.

VERSURI AICI: ⬇

“Colaborarea cu Angelo este o mare bucurie, pentru ca piesa aleasa si compusa de Marius Moga, ‘Pot eu sa te urasc?’, ni se potriveste amandurora. Mesajul transmis este unul puternic, care, sper, sa ajunga in sufletele tuturor ascultatorilor”, a declarat Nicole Cherry.

Nicole Cherry a lansat in urma cu cateva luni piesa “Vive la Vida“, un featuring cu Mohombi gandit pentru piata internationala, iar Angelo a lansat piesa “Esti gata, baby” si a reusit sa stranga peste un milion de vizualizari pe Youtube.

Va place piesa celor doi?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.