TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Anna Lesko feat. Matteo – Arunca-ma (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Anna Lesko si Matteo vin cu o piesa perfecta pentru playlistul de Valentine’s Day, intitulata “Arunca-ma”, ce vine cu un videoclip indraznet in care un cuplu imparte momente intime, cei doi ne ofera inspiratia pentru o noapte fierbinte.

“Piesa ‘Arunca-ma’ imi aprinde imaginatia si imi trezeste fiori de dragoste, atitudine ce se potriveste ca o manusa personalitatii mele artistice. Multumesc Mattman Music, ei sunt cei care au lansat provocarea acestui featuring alaturi de Matteo si impreuna am dat viata acestei povesti de amor lipsita de prejudecati” ne-a declarat Anna Lesko.

Piesa ”Arunca-ma” interpretata de Anna Lesko feat. Matteo reprezinta din punct de vedere muzical o colaborare intre Matteo, Razvan Mihaila si Nicoleta Mihaila (Nicoleta Oancea), pe versuri compuse de Matteo, Nicoleta Mihaila (Nicoleta Oancea) Evangelos Siakas si Alex Adrian Mirea (Royal GNRL). Mix & master sunt realizate de Mattman Music, iar editorul piesei este MediaPro Music si Mattman Music.

”Pentru piesa Annei Lesko au fost ore lungi de discutii. Am stat, am vorbit si am ascultat-o povestindu-mi diferite trairi de-ale ei. Este o artista senzuala, talentata si foarte expresiva. O sursa buna de inspiratie! Asta ne-a ajutat sa ii scriem versurile. Vorbesc la plural pentru ca nu numai eu am compus piesa ‘Arunca-ma’, ci o gasca intreaga de prieteni talentati de-ai mei pe care ii cheama Mattman Music!”, ne-a spus Matteo.

Anna Lesko a mai lansat cateva piese anul trecut, precum “Poza ta“, “Milky Way” sau “Down Down“, insa “Arunca-ma” are potential sa ajunga pe radio. In plus, nu e la prima colaborare cu Matteo, pentru ca acceptat sa apara in videoclipul acestuia la piesa “Trafic infernal“.

Pe Matteo l-am ascultat cu single-ul “Gandesc cu voce tare” si, mai recent, cu “Ce zi linistita“, o colaborare cu Gabriel Cotabita.

Va place piesa Annei Lesko si a lui Matteo?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.