TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Antonia – Dream about my face (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Antonia lanseaza mult-asteptatul videoclip pentru noul ei single “Dream about my face”.

Dupa un teasing destul de lung, care a inceput inca din luna septembrie, Antonia iata ca ne ofera in sfarsit noul ei videoclip, regizat de Barna Nemethi. Acesta ne-o prezinta pe frumoasa cantareata in rolul unei jucatoare de box.

“’Dream About My Face’ este un fel de comeback dupa o pauza in care am avut concerte, am lucrat in studio si mi-am luat timp sa aleg impreuna cu echipele mele de la Roton si Global Records piesa cea mai potrivita. In piesa este vorba despre o fata indragostita, obsedata de un baiat, care este increzatoare in ea si in puterile ei, stie ca orice ar fi, ei vor ramane impreuna. Va lupta pentru dragostea lui pana il va cuceri definitiv. Clipul este simbolic, fata lupta in ring pentru iubirea baiatului de care este indragostita”, ne-a spus Antonia.

VERSURI AICI: ⬇

“Dream about my face” este primul single lansat de Antonia dupa o pauza foarte lunga si a fost compusa de Marco and Seba (Marcel Botezan si Sebastian Barac). “Chica Loca” a fost lansat la inceputul acestui an, iar de-atunci si pana acum a mai bifat o colaborare cu Inna si Nicoleta Nuca pe piesa “Nu sunt“.

Cum vi se pare noul ei videoclip?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.