TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Ariana Grande – Focus (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Ariana Grande vine cu un nou look si un videoclip indraznet pentru cel mai nou single al sau, intitulat “Focus”.

Noua piesa e diferita fata de precedentele ei single-uri, iar refrenul “Focus” va prinde cu siguranta de la prima ascultare.

Daca pentru “Problem” a avut un refren cathcy si vocea soptitat a lui Big Sean, pentru “Focus” a optat pentru un beat puternic, claps si un refren in care vocea masculina e baza, iar sound-ul e inspirat pe alocuri din jazz si big band.

Trackul a fost produs de Savan Kotecha and Peter Svensson, in timp ce videoclipul e regizat de Hannah Lux Davis, cu care cantareata a mai lucrat si pentru alte materiale video.

“Focus” este primul single de pe urmatorul album al Arianei Grande, intitulat “Moonlight”, care nu are inca o data de lansare, desi zvonurile il dau ca sigur pentru anul acesta.

Ariana Grande a reusit sa cucereasca industria muzicala abia de la al doilea ei album, “My Everything“, care a dat hiturile “Problem“, un featuring cu Iggy Azalea si “Bang Bang“, “Break Free“, “Love Me Harder” alaturi de The Weeknd si “One Last Time“.

Primul ei material s-a facut remarcat prin single-ul “The Way” si apoi prin “Right There“, insa abia de anul trecut Ariana Grande a inceput sa domine topurile si sa fie luata in serios, ajungand si pe mana managerului Scooter Braun.

Ce ziceti de acest nou single? Va place?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.