TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Armin van Buuren feat. Cimo Frankel – Strong Ones (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dupa “Another You” si “Off The Hook“, Armin van Buuren vine cu cel de-al treilea single pe noul sau album “Embrace“. Noul single se numeste “Strong Ones”, este o colaborare cu Cimo Frankel si primeste un videoclip pozitiv, aproape turistic.

Declarand in mai toate interviurile ca noul album “Embrace” este pentru el un experiment care pleaca de la ceea ce ii place sa faca acum, si anume sa imbine diverse stiluri muzicale, Armin van Buuren ne demonstreaza cu “Strong Ones” ca nu e prizonierul stilului sau. Fraza ii apartine, iar EDM-ul se pare ca e zona pe care si Armin vrea sa “imbratiseze” cu “Strong Ones”.

Cu single-ul “Strong Ones” lansat zilele trecute, Armin van Buuren este gata sa isi lanseze albumul cu numarul 6 de artist. Se va intampla vineri, 30 octombrie, imediat dupa ce probabil vom auzi o editie de A State of Trance dedicata materialului “Embrace“.

YOU CAN ALSO READ -  Ben Gold - I'm In A State Of Trance (imnului A State Of Trance 750)

Am avut “Another You” cu Mr. Probz, “Off The Hook” cu Hardwell, stim cu suna si “Embrace“, “Embargo” si “Hands To Heaven”, asa ca asteptam cu nerabdare preview-uri si pentru celelalte piese de pe album. Cu siguranta vom avea o privire clara la sfarsitul saptamanii, cand albumul va rasuna in difuzoarele sau in castile noastre.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.