TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Bastian Salbart – Hold (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Una dintre piesele progressive trance ale inceputului de an vine de la talentatul producator Bastian Salbart din Polonia, este intitulata “Hold” si sigur o sa va ramana in cap dupa ce ii veti auzi tema melodica.

Este o piesa care ne introduce intr-o stare de vis, iar coperta piesei este cat se poate de sugestiva. “Hold” se aude deja in seturile lui Armin van Buuren, Ferry Corsten si Ben Gold.

Ne-am molipsit! Din fericire pentru noi, nu de vreo boala sezoniera, ci de linia melodica inganata de o voce feminina pe care Bastian Salbart a pus-o in centrul noului sau track “Hold”, lansat saptamana aceasta la High Contrast Recordings.

Enjoy!

Chiar daca nu i-am dat atentie pana in momentul de fata, Bastian Salbart are mai bine de 5 ani de activitate in zona trance. Daca primele release-uri cunoscute le-a lansat la “In Trance We Trust” (Black Hole Recordings), polonezul isi vede semneaza acum release-urile la High Contrast Recordings. Nu este constant, dar “iMagine” chiar a avut succes anul trecut. De asemenea, in 2015 a remixat clasicul imnul trance “The Future” de la JOOP.

Speram sa auzim mai des de el in 2016, an pe care, iata, l-a inceput in forta cu “Hold”.

Va place “Hold”?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.