TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Beck Corlan – Romania (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

De Ziua Nationala a Romaniei artista timisoreanca Beck Corlan a lansat o piesa dedicata Romaniei, insotita de un videoclip ce contine si imagini de la protestele care au avut loc in ultima perioada in Timisoara.

12313524_718866388213727_3722922087444257740_n

Versurile piesei “Romania” descriu foarte bine situatia in care se afla tara noastra in momentul de fata si poate fi considerata chiar si o melodie de protest asupra modului in care suntem condusi.

„Dreptate! Vrem dreptate! Vrem să fie libertate, peste vise peste toate”.

VERSURI AICI: ⬇

“In melodie am inclus un scurt fragment din imnul Romaniei. Incepuse in mine, mai de mult, o sete pentru a cunoaste cu adevarat ce este Romania, cine este ea, care este vocea ei? Am inceput sa citesc despre martirii tarii. Ca muzician, bineinteles, am inceput sa caut artisti mai vechi care au insemnat ceva pentru tara noastra. Printre altele, am fost atinsa si de imnul nostru drag, dar mai ales de ultima strofa in care este prezentata inima romanului curajos, fidel credintei si tarii lui. Dorim ca piesa ‘Romania’ sa readuca starea de bucurie ca suntem romani, si ca visele noastre se pot implini”, a declarat Beck Corlan.

Pe Beck Corlan am cunoscut-o in 2013 atunci cand alaturi de Marta Cotuna si Ana Hutu ne-au prezentat evolutia muzicii usoare romanesti in 10 minute. De atunci, cantareata si-a facut o multime de fani si a sustinut concerte atat in Timisoara, cat si in alte orase din tara.

Alaturi de trupa ei care abordeaza diferite genuri muzicale soul, gospel, funk, reggae, jazz, rap, pop, hip-hop sau pop-rock a lansat in 2014 albumul “Poduri de Pace” pe care-l puteti asculta aici.

Cum vi se pare piesa “Romania” ?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.