TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Belleamy – Toca Me (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Belleamy lanseaza “Toca Me”, al 3-lea sau single. Este o piesa in limba spaniola cu un ritm reggaeton la care artista tine foarte mult si spera sa fie pe placul multor ascultatori. Piesa este insotita si de un videoclip foarte dinamic care adauga un plus de culoare acestei productii.

“Imi doresc ca aceasta piesa sa fie pe locurile fruntase ale play-listurilor tuturor ascultatorilor muzicii de gen si a radiourilor, sa fie nelipsita de la toate petrecerile si nu in ultimul rand sa fie pe placul numerosilor mei fani care au asteptat cu mult interes lansarea acestui proiect”, ne spune artista.

VERSURI AICI: ⬇

Single-ul “Toca Me” a fost produs in studiourile Red Clover de catre Lorean Georgian, cel care a participat si la productia piesei “Bye, Bye“.

“Filmarile au fost facute in Bucuresti, in mai multe locatii si au durat doua zile, echipa fiind una de exceptie cu experienta foarte mare in acest domeniu. Imi aduc aminte cu placere ca la una din filmarile facute pe o strada din Centrul Vechi, am avut ca partener de filmare o pisica tigrata venita de undeva din zona, care a incercat din rasputeri sa ma eclipseze, acaparand aproape toate cadrele”, a mai spus Belleamy.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.