CuZ wE`rE TNT (DYNAMITE)!

Bianca Linta – In a High (piesa noua)

96

Bianca Linta, DJ si artist roman din New York, lanseaza single-ul “In A High”, o melodie compusa alaturi de producatori internationali si cu o poveste sensibila si originala.

In stilul caracteristic, si noul single “In A High” are influente EDM si a fost compus de catre Bianca Linta, Ilton Kosta, Claudio Cristo si Florin Grozea.

“In a High este o piesa despre sufletele pereche, care trec impreuna prin ploi si soare, despre cei care reusesc sa puna pe primul loc povestea de dragoste. Single-ul vorbeste despre arta de a depasi punctul de cotitura, in care fie alegi sa ramai cu persoana iubita, fie sa va despartiti. Este o decizie extrem de grea, pe care toate cuplurile la inceput de drum, o intalnesc. In cazul de fata, ea isi declara dragostea neconditionata si il alege pe el de fiecare data. ‘In a High’ e o piesa speciala si personala, draga inimii mele, pentru toate sufletele curajoase. Love each other fearlessly!“, declara Bianca.

Bianca Linta a surprins publicul in 2015 cu single-ul si videoclipul “Naughty Truck” – ”prima piesa adevarata de EDM din muzica romaneasca” – cu o imagine originala si o poveste ce sustine mesajul piesei, intr-o nota expresionista si psihedelica, cu elemente grafice, fashion si inserturi digital art.

Mai mult, Bianca a inceput sa mixeze si sa compuna de la 20 de ani si a fost descrisa de catre presa americana drept ”Ioana d’Arc din viitor”. Artista a mixat in numeroase cluburi si festivaluri din SUA, alaturi de MYNC, Max Vangeli, Crystal Waters, Bro Safari, MakJ, DVBBS, Gareth Emery, The Crystal Method etc.

LiKE it?

Comments