TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Birdy – Keeping Your Head Up (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Birdy, tanara artista britanica care cucerea publicul in 2011 cu piesa “Skinny Love“, a lansat videoclipul noului single “Keeping Your Head Up”.

999232_582016288543264_104838669_n

Noua piesa a fost interpretata live in premiera la BRITs Launch Show, aceasta fiind inclusa pe albumul “Beautiful Lies” ce va fi lansat pe 25 martie, iar videoclipul piesei contine mult dans si dansatori mascati, care confera un aer de mister materialului.

“Noul meu single, ‘Keeping Your Head Up’, a fost lansat! Piesa dezvaluie o noua latura a mea. Sper sa va placa!”, a scris Birdy pe Facebook, entuziasmata de aceasta lansare.

Birdy sau Jasmine van den Bogaerde, pe numele real, a fost senzatia muzicala a anului 2011, cover-ul realizat pentru piesa “Skinny Love” a lui Bon Iver aducandu-i artistei in varsta atunci de doar 14 ani recunoasterea la nivel international.

Dupa un album de debut ce s-a clasat pe primul loc in topurile albumelor din UK, Australia, Belgia, Franta si SUA, Birdy a trecut la promovarea celui de-al doilea material discografic, “Fire Within“. Albumul a inclus 11 piese compuse de artista britanica in colaborare cu nume importante din industria muzicala.

YOU CAN ALSO READ -  Birdy - Wild Horses (videoclip nou)

Lista celor cu care Birdy a lucrat ii cuprinde pe Ryan Tedder (Beyonce), Dan Wilson (cel care a produs single-ul “Someone Like You” pentru Adele), Rich Costey (care a colaborat cu Muse, Arctic Monkeys, Sigur Ros), Ben Lovett de la Mumford & Sons, basistul Timmy C de la Rage Against the Machine si nu in ultimul rand Paul Jackson Jnr si Omar Hakim, membrii trupei Daft Punk pentru ultimul album al francezilor, “Random Access Memories“.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.