TNT Radio

LATEST TNT NEWS

C.I.A. feat. Jianu & Mutu – ProvinC.I.A. (videoclip 360°)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Baietii de la C.I.A. au pus de-o colaborare cu Jianu si Mutu si-au lansat primul lor videoclip filmat 360°.

Piesa “ProvinC.I.A.” face parte de pe EP-ul “MTX” proaspat lansat il luna decembrie a anului trecut, iar clipul este realizat la 360 de grade pentru ca cel care il vizioneaza sa poata interactiona cu acesta. Virtual360 sunt cei care au realizat acest videoclip, ei realizand in 2012 si site-ul celor de la C.I.A. care urmeaza acelasi format de 360 de grade.

CIA

Pentru a vizualiza acest tip de videoclip este necesar sa indepliniti anumite conditii specificate in postarea celor de la C.I.A. de mai jos:

Pentru a va putea bucura de experienta unui video 360°, trebuie sa folositi ultima varianta Chrome, Opera, Firefox sau Internet Explorer, iar pe mobil/ tableta cea mai recenta aplicatie YouTube pentru Android si iOS.

VERSURI AICI: ⬇

De asemenea, baietii de la Craiova Independent Artists va recomanda sa sustineti campania Payback si sa verificati magazinul online al trupei.

C.I.A. au lansat in luna iulie a anului trecut piesa “Sunt roman“, cu influente luate direct din muzica populara, cu un beat antrenant si versuri inspirate din zilele romanilor tipici.

Cum vi se pare videoclipul lor inedit?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.