TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Carmen – Living the Moment (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, a ajuns sa lucreze cu cei de la HaHaHa Production pentru noul ei single si in ciuda tuturor prejudecatilor, vine cu o piesa buna si un videoclip pe masura – “Living the Moment”.

Cantareata dovedeste ca are o voce buna, iar cei de la HaHaHa i-au facut o piesa foarte frumoasa, cu un mesaj pozitiv, asa ca puneti deoparte orice prejudecati ati avea si ascultati mai jos.

“Cea mai mare dorinta pe care o am este sa-mi implinesc toate visele. Nu mi-e frica decat de esec! ‘Living the moment’ este piesa mea de suflet, are un mesaj pozitiv, te indeamna sa crezi in visele tale orice ar fi. Fiecare dintre noi avem idealuri, vise, sperante, pe care dorim sa le realizam mai devreme sau mai tarziu. Nu trebuie sa-ti fie niciodata frica sa fii tu! Prin tot ceea ce faci, sa nu-ti fie frica sa arati ceea ce esti!”, ne-a spus Carmen.

VERSURI AICI: ⬇

“Cel mai frumos moment din viata mea a fost lansarea piesei ‘Domino‘. A fost un pas important in cariera muzicala pe care vreau sa o construiesc, practic debutul meu in muzica. Sper ca am pasit cu dreptul! De atunci a inceput o nebunie frumoasa in viata mea si mi-am dat seama ca atunci cand iti doresti ceva din tot sufletul orice este posibil si se poate indeplini. “Living the moment” ma reprezinta in totalitate”, a completat tanara artista.

Carmen a devenit cunoscuta cu piesa “Domino“, pe care chiar daca nu ati auzit-o pe radio, am ascultat-o in rest prin mall-uri si terase. Apoi a colaborat cu Phelipe pentru “Sah Mat” si se pare ca este pregatita sa treaca la urmatorul nivel.

Va place piesa?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.