Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
CuZ wE`rE TNT (DYNAMITE)!

Charlie Puth – Dangerously (videoclip nou)

24

Charlie Puth este plin de rani in cel mai recent videoclip al sau, “Dangerously”.

Cantaretul nu poate evita la nesfarsit sagetile care vin inspre el si nici nu se poate detasa de imaginea din oglinda fara sa o sparga intr-un material video plin de emotie.

De altfel, intreg materialul lansat de Charlie Puth, “Nine Track Mind“, este emotionant si trece prin toata sfera de sentimente, asa cum am putut sa ne dam seama din precedentele single-uri lansate.

Charlie Puth a devenit cunoscut la nivel international datorita colaborarii cu Wiz Khalifa la piesa “See you Again“, inclusa pe coloana sonora a filmului “Furious 7”. Insa, mai toate singleurile lansate de pe albumul sau full-length au ajuns in clasamentul “Billboard Hot 100″: “Marvin Gaye“, in featuring cu Meghan Trainor a urcat pe locul 21, “One Call Away” a ajuns pe locul 12, iar recentul single “We Don’t Talk Anymore“, in colaborare cu Selena Gomez, a urcat pe locul 9, in ciuda faptului ca albumul a primit recenzii proaste din partea criticilor muzicali.

Cum vi se pare videoclipul?

Comments