Class – A dui doina (remix) (videoclip nou)

Written by on 21/01/2016

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

La inceputul anilor ’90, muzica romaneasca a inceput sa miste, iar una dintre formatiile de referinta de atunci a fost Class. Astazi trupa revine in atentia noastra cu un remix al piesei “A dui doina“, cu care s-au facut remarcati.

Pentru ca in urma cu 20 de ani nu prea se faceau videoclipuri ale pieselor romanesti, aceasta melodie de referinta pentru istoria muzicii dance romaneasca merita un clip pe masura.

Gimnasta Alexandra Piscupescu este protagonista povestii din noul videoclip al trupei Class.

classremix

Class s-au lansat la “Scoala vedetelor” si au scos albume cu sounduri cat se poate de diferite, si-au facut din experiment un mod de a isi cauta stilul, l-au gasit, l-au pierdut, iar l-au cautat din nou.

Piesa “A dui doina“, in varianta originala, a fost lansata in 1996 la Cerbul de Aur si a devenit unul dintre cele mai mari hituri de atunci. A fost primul single ce a promovat albumul “Raspuns” aparut in acelasi an, primul material de muzica dance din Romania.

Trupa Class a lansat multe albume si a reusit sa se mentina, pana acum cativa ani, in ciuda schimbarilor de componenta. Cea mai cunoscuta piesa a lor a devenit “Luna mi-a zambit” lansata in 2002 si care a stat aproape 2 luni in fruntea RT100.

Printre hiturile lansate de Class in ultimii 22 de ani se mai numara si “Toata lumea“, “Intr-o zi” sau “Pentru dragoste“, iar cel mai recent single “Painter of my soul“, a fost lansat in 2011.

Cum vi se pare remixul pentru “A dui doina”?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Reader's opinions

Leave a Reply


TNT RADIO

CuZ wE'rE TNT (dynamite)!

Current track
TITLE
ARTIST