TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Claudia Pavel – Privilege (single nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Claudia Pavel se intoarce cu un nou single, o piesa in limba engleza, intitulata “Privilege”. Noul single are cateva influente din dance, insa fara sa pice in trendul pe care il tot ascultam zilele acestea, iar trecerile de pe refren ne aduc aminte de melismele anilor 90.

Piesa are de toate: versuri sensibile, clape si pian cu un pic de dance, asa ca are sanse sa prinda airplay. Piesa a fost produsa in Suedia de aceeasi echipa cu care a lucrat si Celine Dion, dar care i-a produs Claudiei si hitul “Don’t Miss Missing You“.

„Eram in cautarea unui single care sa ma reprezinte si de aceea am ales sa colaborez din nou cu producatorii albumului meu ‘Wrong Girl for That’. Si alaturi de ei s-a nascut aceasta piesa superba, care este despre dragoste – iar eu cred in dragoste in toate formele ei“, dezvaluie Claudia despre cel mai recent single al sau.

„Pana la urma, dragostea este un privilegiu“, adauga Claudia.

Pe viitor, Claudia Pavel isi doreste sa lanseze albumul cu numarul sapte, insa intre timp lucreaza la mai multe single-uri si la un spectacol de jazz ce va avea debutul pe scena TNB.

Anul trecut, Claudia si-a facut debutul si in lumea filmului, dupa ce a jucat in “Terapie pentru crima“, iar pentru coloana sonora a acestui film a venit cu piesa “Double Games“.

Va place noua piesa a Claudiei Pavel?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.