Coldplay – Adventure of a lifetime (videoclip nou)

Written by on 29/11/2015

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dupa ce s-au deghizat in elefanti pentru clipul piesei “Paradise“, baietii de la Coldplay raman in aceeasi “jungla” si se transforma in maimute in noul lor videoclip.

Fiecare videoclip Coldplay este o aventura, sau cel putin asta incearca sa ne arate de fiecare data trupa britanica. Este cazul si in clipul “Adventure of a Lifetime” care ii portretizeaza pe cei patru in cimpanzei folosind tehnica animatiilor 3D care-a fost folosita si la crearea lui Smeagol din seria Stapanul Inelelor.

Celor de la Mathematic si Imaginarium le-a luat mai bine de 6 luni sa-l realizeze, timp in care Chris Martin si colegii sai au trecut printr-o experienta interesanta.

“Adventure of a Lifetime” este primul single de pe cel de-al saptelea lor album “A Head Full of Dreams“, ce va fi lansat pe 4 decembrie. Pana atunci insa, britanicii ne-au mai dezvaluit si alte piese de pe acest material printre care se numara “Amazing Day“, “Up & Up” sau “Everglow“.

Anul viitor vor pleca intr-un turneu mondial de promovare a acestui album, iar in Europa au fost anuntate deja concertele, dar din pacate insa, in Romania sunt sanse mici sa-i vedem live.

Cum vi se pare noul videoclip Coldplay?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Reader's opinions

Leave a Reply


TNT RADIO

CuZ wE'rE TNT (dynamite)!

Current track
TITLE
ARTIST