TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Coldplay – Everglow (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Chiar daca au divortat in urma cu un an Gwyneth Paltrow si Chris Martin au ramas buni prieteni, iar faptul ca fosta sa sotie a scris doua dintre versurile piesei “Everglow”, inclusa pe noul album Coldplay, confima acest lucru.

Noul single Coldplay a fost lansat aseara la emisiunea lui Zane Lowe de pe Beats One. “Everglow” este o balada foarte trista in care se vor regasi multi dintre cei care au pierdut pe cineva drag.

“To me, it’s about – whether it’s a loved one or a situation or a friend or a relationship that’s finished, or someone’s passed away – I was thinking about, after you’ve been through the sadness of something, you also get this everglow. That’s what it’s about.”, a explicat Chris Martin ideea din spatele piesei.

VERSURI AICI: ⬇

Noul album Coldplay – A Head Full of Dreams va fi lasat saptamana viitoare, pe 4 decembrie, iar britanicii ne-au prezentat deja cateva piese de pe acest nou material: “Amazing Day“, “Up & Up” sau “Adventure of a Lifetime“.

Anul viitor vor pleca si intr-un turneu mondial, iar datele pentru concertele din Europa au fost deja anuntate. Tot astazi se pun in vanzare si biletele pentru toate aceste show-uri.

Cum vi se pare noul single lansat de Coldplay?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.