TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Connect- R feat. Cortes – Bani cu dobanda (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Connect-R si Cortes ne spun cum e sa iei bani cu imprumut si cu dobanda si apoi ce viata grea ai pentru ca te urmareste banca pentru plata datoriilor, in cel mai nou single al lor, intitulat “Bani cu dobanda”.

Connect- R si Cortes pun pe tapet o problema vesnica, cea a banilor care nu ajung niciodata si felul in care viata noastra e influentata apoi de imprumuturile facute. Piesa s-a lansat direct cu un videoclip din care nu lipsesc fetele frumoase, dar nici lingourile de aur, si evident, banii de toate felurile.

“Este o piesa gandita si construita pe nevoile si neajunsurile romanilor, o piesa care incearca sa mai destinda putin pe creditor, sa il mai relaxeze”, ne-a declarat Connect-R.

Connect-R nu se afla la prima piesa cu si despre bani, l-am ascultat alaturi de Puya si “Baga bani“, iar apoi a lansat “Baga mare“, unul dintre hiturile acestei veri, in colaborare cu Shift.

Cortes, in schimb, ne-a facut o mare surpriza cand a lansat piesa “Uita-ma“, un featuring cu Andreea Balan ce beneficiaza de un videoclip filmat in SUA.

Cum vi se pare aceasta noua piesa, ajunge pe radio?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.