TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Corina – Neprevazut (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Corina a revenit cu o piesa noua si un videoclip extrem de hot!

Cu doar cateva zile inainte de Valentine’s Day, Corina lanseaza “Neprevazut” (Dragostea nu are culoare) – ‘o poveste de dragoste ca o calatorie imprevizibila, dincolo de prejudecati, vorba si neincrederea lumii’ – primul videoclip din Romania despre o iubire interrasiala. Mesajul transmis de noua piesa a artistei subliniaza ca dragostea este universala, fara bariere si ca nu tine cont de nicio preconceptie legata de rasa sau culoarea pielii.

corina_m-crop-644x416

In “Neprevazut”, Corina apare pentru prima data in ipostaze tandre alaturi de un alt barbat si joaca rolul unei femei indragostite de un tanar chipes de culoare, personaj interpretat de Patris Ege. Personajul Corinei este inspirat de energia, curajul, libertatea si poezia speciala a lui Debbie Harry, solista trupei Blondy, un veritabil punk icon.

“Piesa spune in imagini o poveste de iubire neconvenționala, ce nu ține cont de normele impuse de societate. Cred ca dragostea nu este ceva ce ne propunem si nu o putem controla. Dragostea este intocmai ca o arta. O forta ce vine in viata noastra, fara sa tina cont de reguli, asteptari si limitari. Dragostea, ca arta, trebuie sa fie libera”, declara cantareata.

VERSURI AICI: ⬇

Filmarile videoclipului au avut loc in urma cu doua saptamani intr-o superba vila Art Deco din Bucuresti, care i-a apartinut consoartei Regelui Carol al II-lea la inceputul anilor 1930.

Regia este semnata de Florin Botea, conceptul clipului apartine Antz, iar piesa este compusa de Randi impreuna cu gasca Famous Production.

“Cred in mesajul #dragosteanuareculoare. Inimile noastre sunt la fel si inima nu are culoare. Sunt contrariata ca in anul 2016 traim inca intr-o lume plină de prejudecati, care te arata cu degetul daca iubesti o persoana ce are alta culoare a pielii decat a ta sau o persoana de acelasi sex. Nimeni nu e nascut rasist si sunt convinsa ca iubirea este cel mai frumos lucru din lume. Aceasta trebuie sa ne faca mai buni si mai toleranti”, a mai spus cantareata.

Corina s-a auzit pe radio in ultima perioada cu piesa “Fete din Balcani“, un track care a ajuns si in topul difuzarilor din anul 2015 pe locul 26, dupa ce in 2014 reusea sa intre in playlisturi cu piesa “Nimeni altcineva“, un featuring cu Dorian Popa.

Va place noua piesa Corina?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.