TNT Radio

LATEST TNT NEWS

CRBL feat. Anlora – Plange sufletul meu (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dupa 20 de ani pe piata muzicala din Romania, CRBL vine si cu o noua formula si o usoara schimbare de gen muzical.

CRBL lanseaza un nou single, o piesa personala si trista, intitulata “Plange sufletul meu”, in featuring cu Anlora. Noua piesa vine direct cu un videoclip in culori inchise, filmat in mijlocul naturii.

“Sunt foarte mandru de proiectul acesta, o piesa si un videoclip care au iesit asa cum mi-am dorit dupa cateva saptamani bune de munca. Multumesc foarte mult echipei de filmare, bandului meu N C FAL BAND, dansatoarelor mele, echipei de management si casei de discuri pentru tot ce au facut. Sper sa va placa videoclipul si piesa, sa nu uitati ca dragostea invinge mereu, iar muzica o insoteste”, ne-a declarat CRBL.

VERSURI AICI: ⬇

Piesa a fost produsa in studioul “Mango Records”, iar compozitorii Dorian Oswin si Mihai Gruia au declarat:

“Ne bucuram foarte mult ca am colaborat cu CRBL la aceasta piesa, il stim de foarte multi ani si suntem buni prieteni. A fost o placere sa lucram impreuna. Piesa ‘Plange sufletul meu’ are un mesaj profund si speram ca aceasta sa ajunga in inimile oamenilor.”

12241660_587201158098433_2411783360865398910_n

“Ma bucur foarte tare de colaborarea cu CRBL. Este o piesa melancolica, autumnala, este o piesa care cu siguranta va atinge suflete. Trebuie sa invatam sa fim mai sinceri si sa iubim neconditionat”, a declarat Anlora.

CRBL a lansat la inceputul verii, fix de ziua lui, piesa “Acuma am, acuma n-am“, dar l-am ascultat si alaturi de Anda Adam pe piesa “Seri de mai“, desi la inceputul anului venise cu un track “Din studio” si colaborase si cu Jorge pentru “Nu ne potrivim“.

Va place noua piesa CRBL? Ajunge pe radio?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.