Criss Blaziny feat. Alessandra – Adio, da’ ma intorc (videoclip nou)

Written by on 17/11/2015

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Criss Blaziny lanseaza o noua piesa, cu tot cu un videoclip care ilustreaza raspunsul de “adio la un adio“. Piesa “Adio, da’ ma intorc” este un featuring cu Alessandra, cantareata cunoscuta pana acum sub numele de Yonna.

Noul single, “Adio, da’ ma intorc”, este compus de catre Criss Blaziny, Dumitru Dascalu, Alessandra si Costin Milon, iar videoclipul este regizat de catre Calatorie Magica, a fost filmat in luna octombrie a acestui an in mai multe locatii din Bucuresti. Scenariul reda fragmente ale unei povesti de dragoste, al carei mesaj este ‘un raspuns de adio la adio‘.

Criss Blaziny declara ca “inspiratia muzicii pentru suflete o am datorita unei muze, o boema urbana, pe care o pastrez invaluita in mister“.

Artistul originar din Constanta a devenit cunoscut odata cu lansarea piesei “Regina balului“, lansata in luna martie a acestui an si care intre timp depaseste 7,5 milioane de vizualizari pe YouTube.

Criss s-a lansat in muzica in urma cu 12 ani, iar pana in prezent a colaborat cu artisti ca What’s UP, Deliric, DOC, MEFX, Tranda, Zhao, Skizzo Skillz, Andreea Balan, Chimie.

Va place noua piesa a lui Criss Blaziny?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Reader's opinions

Leave a Reply


TNT RADIO

CuZ wE'rE TNT (dynamite)!

Current track
TITLE
ARTIST