TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Cristina Balan este Vocea Romaniei!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Cristina Balan a fost desemnata “Vocea Romaniei”, in cadrul marii finale a show-ului, difuzata vineri seara in direct la Pro TV, ea castigand si marele premiu in valoare de 100.000 de euro, dupa ce a incantat publicul cu prestatiile sale artistice.

publicul_a_ales_cristina_balan_e_vocea_romaniei_63748500publicul-a-ales-cristina-balan-e-vocea-romaniei_1

Vineri, incepand cu ora 20.30, cel de-al cincilea sezon al show-ului “Vocea Romaniei”, de la Pro TV, si-a desemnat castigatoarea: Cristina Balan (34 de ani), care a castigat marele premiu chiar in ziua in care a aniversat trei ani de casnicie. Aceasta este cel de-al cincilea artist care castiga show-ul “Vocea Romaniei”, dupa Stefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chitu si Tiberiu Albu.

“Nu. Am. Cuvinteeeeeee. Ma-nclin in fata voastra, oameni minunati! Muzica. Muzica. Muzica.”, a postat pe Facebook, Cristina Balan, dupa aflarea rezultatului.

Cand a fost anuntata drept marea castigatoare, Cristina Balan a fugit de pe scena pentru a-si imbratisa sotul.

“Nu ne-am asteptat sa castige Cristina. Pregatim un album nou pentru urmatoarea perioada si lucram deja cu atentie la piese. Cel mai probabil va fi gata undeva in martie si nu excludem pe el colaborari cu Tudor sau cu ceilalti antrenori. Intr-adevar doream inainte de Vocea Romaniei sa plecam din tara, dar inca nu stim ce o sa facem exact. Acum trebuie sa petrecem cat mai mult timp cu copiii nostri, cu care nu am stat foarte mult de cand au inceput live-urile la acest concurs”, a declarat sotul Cristinei.

In marea finala s-au luptat Cristina Balan, din echipa lui Tudor Chirila, Michel Kotcha si Tobi Ibitoye, din echipa lui Smiley, si Tomi Weissbuch, din echipa lui Marius Moga. Loredana nu a avut un concurent in finala.

La aflarea rezultatului, Chirila a izbucnit in lacrimi!

“Cristina Balan, felicitari! Mai multe vorbe nu am acum, sper sa le gasesc pana maine!”, a spus Chirila.

interviu-exclusiv-cristina-balan-castigatoarea-vocea-romaniei-2015-despre-participarea-inshow-am-avut_size19

Tudor Chirila castiga astfel pentru a doua oara consecutiv, in calitate de antrenor, acest trofeu.

Cristina Balan a fost solista Impact, una dintre cele mai de succes trupe ale anilor 2000, dar proiectul a luat sfarsit in 2012. In luna decembrie a aceluiasi an, Cristina se casatoreste cu Gabriel Balan, iar in august 2013 cei doi devin parintii a doi băietei gemeni, Toma David si Matei Nikolas. Dupa ce trei ani a lipsit din lumina reflectoarelor, dedicandu-se familiei, si in ciuda controverselor, ea a primit aseara sustinerea publicului.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.