CuZ wE`rE TNT (DYNAMITE)!

Cristina Buia – Primul pas (videoclip nou)

373

Cristina Buia a lansat videoclipul piesei ‘Primul pas’ si astfel onoreaza o promisiune fata de prieteni si fani lansand cu sprijinul “On Music” o superproductie.

Înzestrată cu o voce specială, Cristina Buia pășește cu dreptul în lumea industriei muzicale din România oferindu-ne astăzi una din cele mai bune producții lansate anul acesta.

Viata la 18 ani este un dans al contrastelor, despre prietenie si dragoste cu zambetul pe buze. Scenariul “cearta da dragostea mai tare” rezolva de multe ori micile disensiuni dintre indragostiti, fiind doar un mod prin care isi exprima interesul si sentimentele. Acesta este mesajul transmis, fiind o reeditare a trairilor fiecarui adolescent atunci cand este implicat intr-o poveste de dragoste.

Piesa este compusa de Marius Draghici, Francesca Sarbu si Alexandru Tudor, textul este scris de Francesca Sarbu si Alexandru Tudor, productia muzicala fiind realizata de Eberhard Cristian. Mastering-ul apartine studiourilor On Music, unde de altfel a fost conceputa si finalizata toata productia muzicala.

Videoclipul este realizat de Iris Art Media, filmarile desfasurandu-se intr-un Pub Bucurestean dar si pe Calea Victoriei. Este aceeasi echipa alaturi de care Cristina a filmat videoclipuri la o serie de piese cover.

La filmari a fost prezenta si profesoara de canto a artistei, domnisoara Elena Radu, cea care ii cizeleaza talentul din clipa cand a hotarat sa studieze muzica.

Alaturi, in toti acesti ani i-a fost si compozitorul Marius Draghici de la On Music, acesta incredintandu-i piesa “Dragostea vine din senin“, ce a fost premiata cu participarea in faza finala a Festivalului “Mamaia Copiilor”.

LiKe iT?

Comments