Dan Balan – Funny Love (Filatov & Karas Remix)

Written by on 10/11/2015

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dan Balan, cel mai cunoscut artist de peste Prut, a lansat remix-ul noului sau single, “Funny Love”. Un ritm mai alert, mai multa buna dispozitie si trimitere direct la petrecere, acestea sunt ingredientele adaugate in acest remix realizat de Filatov & Karas.

Artistul isi lansa in urma cu o luna de zile, single-ul “Funny Love”, impreuna cu un videoclip ce a avut o productie grandioasa.

Piesa “Funny Love” a fost aparut in urma cu o luna de zile, artistul facand atunci urmatoarea declaratie:

“Am lucrat minutios la fiecare sample, totul conteaza pentru un sunet final calitativ: tobele au fost inregistrate in mai multe studiouri, pana sa ajung la un sound satisfacator, bass chitaristul a fost selectat din mai multi instrumentisti din New York, iar vocea feminina am ales-o dupa mai multe casting-uri organizate in Suedia, Irlanda si SUA. De un an si jumatate nu am lansat nimic. Am stat la Londra si am lucrat in studio la noul material discografic. Mie imi place sa ma reinventez mereu, asa ca am experimentat mai multe genuri si directii muzicale, pana am ajuns la un rezultat care sa ma multumeasca. Asa a luat nastere ‘Funny love’”, a explicat atunci cantaretul.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Reader's opinions

Leave a Reply


TNT RADIO

CuZ wE'rE TNT (dynamite)!

Current track
TITLE
ARTIST