CuZ wE`rE TNT (DYNAMITE)!

Dan Spasov & Anastasya – Balada de ramas-bun (videoclip nou)

87

Alti doi tineri din Chisinau se lanseaza in lumea muzicii!

Dan Spasov a lansat impreuna cu Anastasya o piesa de dragoste, sincera si emotionanta. Intitulata “Balada de ramas-bun”, piesa celor doi a adunat mii de vizualizari pe Youtube, iar videoclipul ce insoteste balada a fost filmat timp de trei zile la Chisinau.

12313925_980247068725606_7719549421009273181_n

“Cred ca este cea mai sincera piesa pe care am scris-o vreodata. A fost o chimie foarte puternica intre mine si Anastasya cand compuneam balada. E banal dar, s-a nascut din afectiune… asa ca la copilasi. Piesa nu are mesaj si nu ne reprezinta, ea are stare, starea pe care cineva si-o exprima prin lacrimi, altcineva prin versuri si sunete. Noi cantam despre starea pe care a avut-o fiecare cel putin o data”, ne-a declarat Dan.

Dan si Anastasia sunt doi tineri de 17 ani, originari din Chisinau, care pana nu demult nici nu se cunosteau. Cei doi s-au cunoscut in cadrul unui eveniment unde ambii au cantat si asa a luat nastere duetul Dan-Anastasya.

VERSURI AICI: ⬇

Dan Spasov este elev la Liceul “Mihail Kogalniceanu” din capitala, iar de muzica se ocupa de aproximativ 11 ani.

“Fac muzica de cand am tinut pentru prima data chitara in maini. Compun piese pentru mai multi interpreti din Moldova: Guz, Victoria Lungu, Jucatorul etc. si pentru o casa de discuri din Romania”, a completat Dan.

Anastasia Organ este si ea eleva la Liceul “Mihai Viteazul” din Chisinau, a practicat ore de canto cand avea 5 anisori, apoi a inceput sa practice sport de performanta, renuntand o perioada la muzica.

Cum vi se pare colaborarea celor doi tineri artisti?

Comments