TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Ce piesa te descrie in functie de zodie?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Cui nu-i place muzica? Fie murmuram linia melodica a unui cantec, fie ca dam volumul la maxim in masina, muzica este cu adevarat o binecuvantare pentru toti nativii, fiind un de un ajutor real in depasirea situatiilor personale complicate sau petrecerea timpului liber. Dar ce melodie descrie cel mai bine fiecare zodie?

Berbec
Eşti o fire încăpăţânată, dar, indiferent de situaţie, asta îţi aduce numai beneficii pentru că de fiecare dată reuşeşti să obţii tot ce ţi-ai propus. Melodia care ţi se potriveşte este “Diva” – Beyonce.

Taur
Eşti una dintre cele mai pasionale native ale horoscopului, însă pasiunea ta depăşeşte limitele unei relaţii – eşti independentă, pui pasiune în tot ceea ce faci, inclusiv la job, şi nu îţi pasă de părerile celorlalţi în nicio situaţie. Piesa care ţi se potriveşte este “So What” – Pink.

Gemeni
Eşti genul de persoană care se înţelege bine cu toată lumea, îi binedispune pe toţi şi îi împacă pe cei care se ceartă. E adevărat, ai şi tu momentele tale de slăbiciune, dar în general eşti o fire puternică, care ştie ce vrea de la viaţă, iar primul lucru pe lista ta va fi întotdeauna distracţia. Melodia care ţi se potriveşte este “We Are Young” – Fun.

Rac
Eşti o persoană care se implică foarte mult în lucrurile care îi fac plăcere şi care evită situaţiile neprevăzute ori schimbările. Pentru tine, familia, casa, prietenii sunt cele mai importante aspecte ale vieţii, dincolo de orice. Melodia care ţi se potriveşte este “Love Will Come Through” – Travis.

Leu
Nimic nu îţi poate sta în cale. Niciodată. Dacă vrei să realizezi ceva, mai devreme sau mai târziu vei reuşi ceea ce ţi-ai propus. Piesa care ţi se potriveşte este “Pe barba mea” – Marius Moga.

Fecioară
Tu eşti genul de persoană care se enervează destul de repede, dar care nu suportă să rămână supărată pentru prea mult timp. Ori de câte ori vreo situaţie limită îţi testează propriile limite, te străduieşti să îţi găseşti echilibrul interior. Piesa care ţi se potriveşte este “Inevitabil va fi bine” – Andra.

Balanţă
Eşti una dintre cele mai nehotărâte native ale zodiacului, iar asta iese la iveală ori de câte ori ai de luat o decizie. Chiar dacă te descurci în situaţii limită, preferi să le eviţi şi să nu ieşi din zona ta de confort. Melodia care ţi se potriveşte este “Acasă” – Smiley.

Scorpion
Valorile tale sunt mai importante decât orice altceva pentru tine. Eşti o persoană cu capul pe umeri care munceşte mult şi se distrează puţin, dar care găseşte plăcere în munca pe care o face. Melodia care ţi se potriveşte este “Girl on Fire” – Alicia Keys.

Săgetător
Eşti o persoană care iubeşte natura şi libertatea, iar aceste lucruri te definesc. Eşti un spirit liber, care crede în propriile valori şi care nu se lasă oprit de nimeni şi nimic. Melodia care ţi se potriveşte este “Liber” – Viţa de vie.

Capricorn
Ambiţioasă şi inteligentă, tu eşti născută pentru a-i conduce pe ceilalţi şi, tocmai de aceea, nu suporţi să ţi se spună ce trebuie să faci. Piesa care ţi se potriveşte cel mai bine este “Run the World” – Beyonce.

Vărsător
Eşti persoana care întotdeauna va lupta pentru ca adevărul să iasă la suprafaţă, pentru ca tuturor să li se facă dreptate. Eşti o adevărată justiţiară! Piesa care ţi se potriveşte cel mai bine este “The Edge Of Glory” – Lady Gaga.

Peşti
Intuitivă şi luptătoare, tu crezi în tine mai mult decât orice alt nativ din zodiac. Chiar dacă obstacolele îţi apar mereu în drum, tu ştii întotdeauna cum să le depăşeşti. Piesa care ţi se potriveşte cel mai bine este “Roar” – Katy Perry.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.