TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Delia face un cover dupa Goodbye to Gravity

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Delia surprinde publicul roman cu un cover dupa melodia “The Day We Die” a celor de la Goodby to Gravity!

Delia este una dintre artistii care au fost profund afectati de tragedia de saptamana trecuta, motiv pentru care cantareata a luat initiativa: si-a schimbat pozele pe contul oficial de Facebook cu imagini negre care sugereaza doliul, si-a anulat concertele pentru niste zile mai fericite, a organizat o strangere de fonduri pentru victime, iar acum a facut un cover dupa melodia celor de la Goodbye to Gravity in semn de omagiu.

Versurile piesei o transforma intr-un imn neoficial al revolutiei ce are loc in aceasta perioada pe strazile din Romania.

“Un gest superb pe care il asteptam. Un cantec care poate deveni imnul unei Revolutii. Un cantect profetic: Ziua in care vom capitula va fi ziua in care am murit”, a scris Florin Grozea, pe Facebook.

Goodbye to Gravity este un grup muzical de rock, care in momentul izbucnirii incendiului din Clubul Colectiv, isi promovau noul album. Delia a considerat ca un cover dupa piesa “The Day We Die”, in varianta sa proprie este un omagiu pentru victimele incendiului.

Te invitam sa asculti si tu mai jos versiune Deliei pentru “The Day We Die” pe care artista a distribuit-o prin intermediul Facebook.

“Decid sa iti raspund din furie. O furie provenita din neinformarea oamenilor care arunca cu pietre fara sa stie. Eu, fiinta lacoma si perfida? Mi-am anulat toate concertele, mi-am ajutat atat financiar, cat si moral prietenii si oamenii care au avut atata nevoie, zilele astea, am donat si catre fundatii. Cunosc, am cunoscut oameni care au fost acolo. Am fost ieri la mars, probabil o sa ies si azi. Nu consider ca am nevoie de metode alternative de promovare in momentul de fata. Am decis sa fac asta in memoria sufletelor care nu mai sunt, a celor care se lupta acum pentru viata, a celor care sufera. E doar un omagiu adus celor intamplate. Si am facut asta in modul pe care-l stapanesc cel mai bine”, le-a raspuns Delia acelora care au acuzat-o.

Din pacate insa, coverul artistei nu a impresionat pe toata lumea, astfel ca unii au acuzat-o pe Delia ca se foloseste de tragedia din Colectiv.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.