TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Demi Lovato – Waitin for You (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dupa ce s-a transformat intr-o adevarata luptatoare pentru “Confident”, Demi Lovato ne arata de aceasta data si latura ei mai sensibila si ranita pentru noul ei clip, intitulat “Waitin for You”.

Materialul video alb-negru o prezinta pe Lovato intr-o scoala, asteptandu-si, parca, pe cei care au ranit-o si abuzat-o cand era mai mica. Pe final apare si rapperita Sirah, care sa completeze clipul de imaginatie al canteretei de 23 de ani.

“Waitin For You” este inca o piesa extrasa de pe cel mai nou album al lui Demi Lovato, “Confident“, aparut saptamana trecuta si care are mari sanse sa ajunga pe primul loc in Billboard 200.

Primul single de promovare a aparut in luna iulie, iar “Cool for the Summer” a fost primul indiciu asupra transformarii lui Lovato. Piesa a ajuns pe locul 11 in in Hot 100 si a fost urmata de single-ul “Confident“. Track-ul care da titlul celui de-al cincilea album Demi Lovato beneficiaza de un videoclip aproape cinematic, cu o intreaga poveste in care cantareata lupta cu nimeni alta decat Letty din Fast & Furious.

Va place videoclipul?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.