TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Denis Kenzo & Jilliana Danise – Right Path (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dupa ce spre finalul anului trecut ne-au bucurat cu “Will Be Forever“, Denis Kenzo si Jilliana Danise colaboreaza din nou pentru “Right Path”, o bucata vocal trance care o sa va incalzeasca sufletele!

Denis Kenzo (Denis Pisarev pe numele sau real) vine din Habarovsk, o localitate situata in extremitatea estica a Rusiei, si este la ora actuala una dintre cele mai creative si constante surse de vocal trance.

O dovedeste din nou cu “Right Path”, o productie care nu ar fi atat de speciala fara vocea Jillianei Danise.

Cu siguranta stii ca esti pe “calea cea buna” cand Armin van Buuren te catalogheaza drept unul dintre producatorii la care sa ne uitam pe viitor si iti pune mai toate piesele in emisiunile si compilatiile sale.

Pe ASOT 2015, Denis Kenzo apare cu “Ashes“, o colaborare cu Sarah Lynn. Au urmat apoi “Can You Hear Me” cu Sarah Russell, respectiv “Listen” cu Kimberly Hale.

Toate piesele lui Denis Kenzo ne plac pentru ca sunt calde, progressive si ne induc acea stare de vis caracteristica vocal trance-ului de calitate.

Nu stim ce urmeaza dupa “Right Path”, care a fost lansata astazi de labelul Sir Adrian Music, insa banuim ca rusul nu se va opri aici si va colabora si cu alte vocaliste.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.