TNT Radio

LATEST TNT NEWS

DOC, Smiley & Motzu – Pierdut buletin (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

DOC si Smiley, alaturi de Motzu, lanseaza astazi “Pierdut buletin”, primul single ce promoveaza noul album al celor doi: DOC & Motzu in HD.

Videoclipul e luat parca din filmul “Ziua Cartitei“, pe un scenariu gandit de Hypno, cu o poveste care sa ne puna putin pe ganduri, regizata de Ionut Trandafir.

“Cu totii vrem sa fim ALTFEL. Vrem sa lasam o urma, sa nu fim doar ‘o bucata de lut‘ dintr-o mie de ‘bucati de lut‘. Dar, odata porniti pe acest drum, cred ca uitam sa fim NOI INSINE. Despre asta vorbeste piesa ‘Pierdut buletin’, o piesa care poate reprezenta un punct de reper in calatoria fiecaruia dintre noi catre sine”, ne-a declarat Smiley.


VERSURI AICI: ⬇

“‘Pierdut buletin’ vorbeste despre cautarea EU-ului inlauntrul fiecaruia, si nu in validarile materiale sau sociale. Visul, trezirea, cautarea EU-ului, dragostea, revolta, stilul, imaginatia – toate ale mele, pe muzica lui Motzu, intr-un album crescut peste 3 ani, in 18 piese si 64 de minute”, a completat DOC.

DOC activeaza pe scena hip-hop din 1997, cand, impreuna cu Nwanda si Deliric, pune bazele trupei Trilogia. De-a lungul timpului a lansat Scapat de sub control, un material cu 22 de trackuri, “Rapcapitulare” si “Lucrare de control”, album aparut in 2011.

Din 2014, rapperul a inceput sa colaboreze cu cei de la HaHaHa Production, alaturi de care a lansat “Bula mea” (un featuring cu Vlad Dobrescu si Deliric) si “Baiatul bun, baiatul rau“, incluse pe noul album “DOC & Motzu in HD“, care e deja disponibil pe iTunes.

Va place piesa? Ajunge hit?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.