TNT Radio

LATEST TNT NEWS

DOMG feat. Alina Eremia – Don’t Worry About It (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dupa peste 10 ani de experienta in lumea muzicala, cu zeci de hituri compuse pentru artisti ca, Akcent, Two, Lora, Alina Eremia, Mellina, CRBL si altii, DOMG, adica Mihai Gruia si Dorian Oswin, au decis sa porneasca un proiect bazat doar pe muzica electronica.

“on’t worry about it” este primul single al proiectului DOMG, in colaborare cu Alina Eremia.

“Ne atrage foarte mult acest segment de muzica. Am compus foarte multe piese EDM pentru artisti din afara tarii si am decis ca este momentul sa compunem si pentru Romania deoarece sunt foarte multi care imbratiseaza acest stil de muzica. DOMG este un proiect exclusiv de muzica electronica in care ne putem exprima cum stim noi mai bine. Ne bucram ca prima noastra piesa este in colaborare cu Alina, care este dupa parerea noastra una dintre cele mai bune voci din Romania”, au declarat Mihai si Dorian.

“Ma bucur sa fiu vocea feminina de pe acest single”, a scris Alina Eremia pe Facebook despre aceasta piesa.

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate cantarete, piesele ei avand milioane de vizualizari pe internet. In prezent, piesa ei “A fost o Nebunie” este una dintre cele mai difuzate melodii din Romania, iar hituri precum “Cum se face“, “Cand luminile se sting“, “Played You” au ajuns in fruntea clasamentelor de specialitate si au fost printre cele mai difuzate melodii din Romania.

YOU CAN ALSO READ -  TOP 20 cele mai difuzate melodii romanesti in 2015!

Cum vi se pare noul single lansat de DOMG?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.