TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Dorian feat. Alexandra Stan – Motive (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dorian si Alexandra Stan au lansat o piesa foarte sensibila, intitulata “Motive”, ce spune o poveste trista de despartire si cu un videoclip pe masura regizat de Ionut Trandafir.

“Este o piesa puternica, cu mult caracter. Exact ca un montagne russe trece de la sensibilitate la furie, ca intr-un final sa descrie acceptare. Din start am vrut sa fie ceva aparte, asa cum v-am obisnuit si pana acum. Piesa este produsa de Andrei “RURD” Mihai iar liniile melodice sunt compuse alaturi de Elena Morosanu. Vocea Alexandrei s-a potrivit perfect pe refren și a reușit să transmita acea sensibilitate speciala de care aveam nevoie”, ne-a spus Dorian.

VERSURI AICI: ⬇

Este o balada de dragoste foarte emotionanta din care n-ai cum sa sa iti placa referintele din cultura pop din versuri, Waldo, Luceafarul, Ike si Tina Turner, Bobby si Whitney Houston si chiar Smiley, ca doar e piesa facuta de gasca HaHaHa Production.

“Cand am ascultat piesa, mi-a placut din prima. A fost, pur și simplu, dragoste la prima vedere. Mi-a placut partea pe care mi s-a propus sa o cant si chiar mi-am intrat foarte bine in rol la filmări”, a declarat Alexandra Stan.

Dorian s-a facut remarcat cu piesa “Mare albastra“, lansata anul trecut, iar anul acesta a lansat o piesa alaturi de Smiley numita “Sexual“, iar Alexandra Stan se bucura de succes in afara tarii cu piesa “We Wanna” alaturi de INNA si Daddy Yankee.

Cum vi se pare insa noul single semnat Dorian si Alexandra Stan?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.