TNT Radio

LATEST TNT NEWS

EL Radu – Lunatica mea (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lansata inca la inceputul anului curent atat in Republica Moldova, cat si peste Prut, piesa „Lunatica mea” a interpretului EL Radu s-a invrednicit abia acum de un videoclip!

Inca un solist din Moldova trece granita si lanseaza in Romania, “Lunatica mea”, o piesa de exceptie si un videoclip pe masura. De aceasta data este vorba de EL Radu, un tanar talentat care a colaborat cu casa de discuri Voices Media si Ioana Gomoi, cea care a regizat videoclipul.

Filmarile au fost realizate in vara, iar in rolurile principale apar actrita si omul de televizune Camelia Capitanu, dar si solistul Andrei Neagu alaturi de trupa sa de instrumentisti.

„Am filmat acest videoclip in miez de vara, cand mi-am pus mari sperante intr-o echipa cu experienta, din Romania, care isi cunoaste bine meseria. Regizorul Ioana Gomoi mi-a prezentat o idee de scenariu si am spus din start DA, deoarece imi placuse, caci era simpla, fara complicatii filosofice. Iar telespectatorul trebuie sa prinda inca din start ideea scenariului. Acum ca am devenit parte a familiei VOICES MEDIA, sunt sigur ca dupa acest clip, si promovarea lui in Romania cat si Republica Moldova, vor urma alte proiecte audio si video, urmatoarea realizare putand fi un featuring cu cineva cunoscut din Romania. Pentru noul videoclip am filmat peste 12 ore in diferite zone ale Bucurestiului. A fost foarte obositor, insa a meritat, iar acum ma pot mandri cu aceasta realizare. Multumiri speciale pentru Camelia Capitanu, o figura cunoscuta in televiziunea din Romania, cea care a jucat rolul principal feminin din clip”, ne-a spus Radu.

De altfel, interpretul se afla acum in Romania unde a semnat cu labelul Voices Media, sub egida lui Bogdan Toma.

„Sunt in familia lor, respectiv, in Romania se va auzi din ce in ce mai mult despre proiectul EL Radu”, a completat interpretul.

Cât despre planurile de viitor, EL Radu a dezvaluit ca „urmeaza si alte colaborari, eventual un feat cu cineva din Romania”.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.